Поет Володимир Пугач

SWScan00385

В січні цього року свій ювілей відзначає марганецький поет, перекладач, член Асоціації письменників художньо-соціальної літератури, помічник-консультант народного депутата України Олега Царьова, знаний в місті меценат багатьох книг марганецьких письменників

ВОЛОДИМИР ХАРЛАНТІЙОВИЧ ПУГАЧ.

Народився він  у місті Марганець (Дніпропетровська область) у родині робітника-будівельника. Закінчив  СШ №3 та спортивну ДЮСШ №1 міста Марганець.

Протягом всього життя захоплювався волейболом. Працюючи у пасажирському АТП‑03134 м. Марганець,  втілив у життя близько 30 раціоналізаторських пропозицій, за що у 1988 році йому було присвоєно звання «Кращий раціоналізатор Мінтрансу України». Неодноразово обирався депутатом Дніпропетровської обласної та Марганецької міської рад.

З дитинства він закоханий у поезію.  Володимир Харлантійович любить у співзвучності віршованих рядків своїх колег або класиків шукати мудрість, доброту, ніжність у поводженні з Лірою, жінкою, природою. Визнає вищі людські цінності й схиляється перед Розумом. Вірить в любов, що несе злагоду та єднання, поважає людську гідність та свободу волевиявлення. А ще вірить в Добро – і несе його людям!

В 2011 році вийшла перша збірка віршів Володимира Пугача під назвою “Храм душі збережи в чистоті“, в якій надруковані твори, написані автором протягом 20 років.

Залишити коментар

1 коментар

  1. Співці степової Елади |

Залишити коментар