Вітаємо з ювілеєм Володимира Пугача, марганецького поета

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає відомий марганецький поет, перекладач, меценат виходу в світ багатьох книг марганецьких авторів, член Марганецького міського літературного об’єднання “Віра” – Володимир Харлантійович Пугач.

Володимир Пугач є корінним марганчанином. Багато років він був депутатом Дніпропетровської обласної і Марганецької міської рад. Його поетична збірка “Храм душі збережи в чистоті” дістала найвищі відгуки в поетичних колах. І сьогодні Володимир Пугач пише чудові вірші. Він переклав немало поезій зарубіжних авторів українською мовою. Його твори мають свій своєрідний стиль. І одного разу закохавшись в творчість Володимира Пугача, ви вже не сплутаєте його ні з ким іншим.

Завдяки спонсорській підтримці та вмінню знаходити спонсорів Володимира Харлантійовича, вийшли друком збірки віршів марганецьких поетів “Краю мій лелечий”, “Город серебристых тополей”, “Величальная Марганцу”. Також він надав матеріальну допомогу для друку авторських книжок талановитих марганчан. 

В цей святковий день щиро вітаємо Володимира Харлантійовича з ювілеєм! Бажаємо йому невичерпного творчого натхнення, міцного здоров’я, сімейного затишку, повної гармонії в його житті та нових чудових творів!

Дякуємо Володимиру Пугачу за його поетичну творчість, безмежну щирість його душі, безкорисливу дружбу, вміння цінувати й підтримувати творчих людей та відкривати нові таланти!

Попередній запис
Залишити коментар

Залишити коментар