Всеукраїнське соціальне дослідження “Патріотичний настрій молоді”

 Марганецька центральна міська б-ка ім.М.Островського прийняла участь у Всеукраїнському соціологічному дослідженні «Патріотичний настрій молоді», яке проводила ДЗ «Державна бібліотека України для юнацтва».

Актуальність  дослідження:  зміни політичної ситуації в світі та нашій країні вимагають налагодженої роботи всієї системи патріотичного виховання. Проблема патріотичного настрою і громадянського становлення молодого покоління на сьогоднішній день, одна з актуальних завдань держави, суспільства і освітніх установ нашої країни, в тому числі і бібліотек.

 У 2012 р. ДБУ для юнацтва вже проводила дослідження «Патріотизм у розумінні сучасної молоді». Дане ж дослідження спрямоване на виявлення змін в патріотичних настроях юнацтва та молоді упродовж минулих п’яти років.

Завдання: визначити рівень патріотизму молоді; спрогнозувати можливий розвиток патріотичних настроїв; визначити роль бібліотек у формуванні патріотичних настроїв; отримати дані про гострі проблеми молоді, які можуть знижувати рівень патріотизму.

Інна Кандала, методист ЦБС

Попередній запис
Залишити коментар

Залишити коментар