ШЛЯХАМИ ПОДВИГУ І СЛАВИ

  Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Їх імена залишилися навіки в історії України, у нашій пам’яті.

  28 жовтня цього року Україна відзначила 72-гу річницю визволення від нацистських окупантів. До цієї знаменної дати в ЦМБ ім. М. Островського відбувся кіножурнал «Шляхами подвигу і слави» для учнів професійного ліцею. Підготували і провели захід бібліотекар юнацького абонементу ЦМБ ім.М.Островського В.В.Жданова та бібліограф ЦБС О.В.Забенько.

img_6127

img_6138

img_6145

  Ведуча заходу Вікторія Василівна  розповіла учням про хід та значення Другої світової війни на території сучасної України.  Учні переглянули документальні відеоматеріали про початок війни, евакуацію заводів та населення, оборону Києва, Одеси та Севастополя, про партизанський рух, Київську та Корсунь-Шевченківську операції. З відеоматеріалу про звільнення України присутні дізналися про наслідки війни в Україні.

img_6142

  До заходу була оформлена книжкова виставка «Шляхами подвигу і слави», на якій були представлені матеріали про воєнні події на території України.

img_6136

 

Вікторія Жданова,

бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського

 

 

Попередній запис
Залишити коментар

Залишити коментар